Još jedan uspjeh naših biciDinamovaca, obojili su Križevce u plavo!

U nedjelju 4.06.2023. održano je prvo izdanje Gran Fonda Križevci koje se vozilo po veoma teškoj i tehnički zahtjevnoj ruti. Dvanaest naših članova se našlo na startu ove utrke koju je obilježilo toplo vrijeme i odlična organizacija.
Utrka je krenula zatvorenom vožnjom, a ubrzo nakon službenog starta i prvih uspona gdje se vozilo punim gasom, glavna grupa se raspada na više manjih, a u glavnoj tj. prvoj grupi ostaju Ivan Marojević, Ivan Bratić i Aleksandar Radunović.
Prva grupa je vozila veoma dinamično sa konstantnim napadima i kontranapadima za formiranje bijegova koje je inicirao Ivan Marojević i tako trošio konkurenciju. Aleksandar je također inicirao bijeg i tako razvukao već umornu grupu i poslije kilometar ili dva biva sustignut nakon čega naš zlatni Ivan Bratić pali turbinu i ide u odlučujući napad. Dva vozača su nastavila sa njim, ali našem Ivanu je ostalo najviše snage u sprintu. Ivan Marojević i Aleksandar stižu na cilj zauzimajući 7. i 9. poziciju.
Nedugo nakon glavne grupe dolazi Ivan Mihočinec koji je zauzeo 13. mjesto, David Repić 19., Mario Alimović 22., Filip Crnogorac 24, Vladimir Fumić 28., Ante Dugeč 37. Vlatko Sesar 39. i Ivan Nedić 72. mjesto te naša jedina predstavnica Maja Fak koja je bila 8. u poretku žena.
Osim u ukupnom plasmanu, dresovi BK Dinama pre-plavili su i postolje za starosne kategorije. Pohvale organizatoru i nadamo se da ćemo se družiti i naredne godine!
Izvjestio: Aleksandar Radunović
Obrada i objava: BM